Klassikaal

Van alle bij het Beroepsvervoercollege BVC te volgen studiemogelijkheden, heeft deze manier van studeren bij de meeste kandidaten de voorkeur.

 

Het doel van de klassikale opleiding is dat u in zo kort mogelijke tijd wordt voorbereid op uw examen.

Wij raden dan ook aan direct na de klassikale opleiding uw examen te plannen op de door ons geadviseerde examendatum.

Verder heeft klassikaal studeren als voordeel dat u direct communiceert met uw docent, de problemen waar u tegen aanloopt verder uitgelegd kunnen worden en de communicatie over en weer met uw medestudenten voor een andere en wellicht begrijpelijker invalshoek kan zorgen.

Voor veel studenten zal thuisstudie een moeilijke opgave zijn; er is nogal wat discipline vereist om tijdig aan de studie te beginnen en iedere dag of week opnieuw de boeken op te pakken. Niet alleen discipline ligt hieraan ten grondslag, de dagelijkse werkzaamheden en wellicht een gezinsleven gaan gewoon door.

Bij een klassikale studie kunt u uw studiedagen inplannen, u bent niet thuis en u kunt niet gestoord worden. Zo bent u ervan verzekerd dat u deze dagen met uw studie bezig bent.

De klassikale opleidingen worden in Almere gegeven  
Overige locaties en indelingen zijn bespreekbaar bij meerdere aanmeldingen.

De cursusprijzen voor klassikale opleidingen zijn inclusief lesmateriaal, naslagwerken, lunch en koffie of thee. Tenzij anders vermeld.

 

Kiest u voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent van het Beroepsvervoer College BVC, dan staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten.