BVC Online: oefenexamens ondernemer beroepsvervoer

Ondernemer beroepsvervoer worden? Maak dan gebruik van BVC Online: hét oefenplatform dat volledig is ingericht op basis van de CBR-examens. U vindt hier oefenstof voor alle modules in het beroepsvervoer, zodat u zich optimaal kunt voorbereiden op het officiële examen. Bent u al ingeschreven als cursist? Dan hoeft u niet te betalen voor de oefenexamens. Niet ingeschreven? Ook dan kunt u gebruik maken van ons oefenportaal.

Bedrijfsmanagement (BM)
€ 35

Wegvervoer deel 1 (WG1)
€ 35

Personeelsmanagement (PM)
€ 35

Wegvervoer bus deel 1 (WB1)
€ 35

Wegvervoer bus deel 2 (WB2)
€ 35

Financieel management (FM)
€ 35

Wegvervoer goederen deel 2 (WG2)
€ 35

Calculatie
€ 35

Hoe maak ik gebruik van BVC Online?

Er zijn verschillende manieren waarop u van onze online oefenexamens kunt profiteren.

  1. U volgt onze klassikale opleiding voor een of meerdere van de beroepsvervoer modules. In dit geval ontvangt u per module 5 dagen onbeperkt toegang tot de oefenexamens. Zodra u examendatum bij het CBR bekend is, sturen we u een gratis link toe.
  2. Volgt u een onbegeleide thuisstudie met een van onze lespakketten? Aanvullend kunt u 5 dagen onbeperkt toegang krijgen tot de oefenexamens in BVC Online voor slechts € 35,-. U kunt dit direct in orde maken via onze catalogus.
  3. Staat u niet bij ons ingeschreven? Ook dan is het mogelijk om gebruik te maken van het BVC Online oefenplatform. Hierbij geldt hetzelfde principe: 5 dagen onbeperkt toegang tot de oefenexamens voor € 35,-.

Wanneer een betaling nog vereist is, dan voldoet u deze snel en veilig via iDEAL, waarna u de link via de e-mail ontvangt.

Volledig ingericht op basis van het CBR-examen

Het reguliere lesmateriaal van het BeroepsVervoerCollege bevat diverse oefenvragen, waardoor u al enigszins bekend raakt met de manier van vraagstelling. Door het maken van de online oefenexamens bereidt u zich nóg beter voor op het echte examen. De online oefenexamens van BVC Online hebben:

  • Een identieke tijdsduur en hetzelfde aantal vragen als bij het officiële CBR-examen
  • De meest recente vragen en zijn volledig up-to-date
  • Dezelfde indeling en cesuur (zak/slaaggrens) als bij het officiële CBR-examen

Contact

Heeft u vragen over onze online oefenexamens of wilt u zich direct inschrijven als cursist en deelnemen aan onze klassikale opleidingen? Neem dan contact op via 085 060 1362.

Naar de oefenexamens Inschrijven klassikale opleiding

Bekijk ook: