Gastenboek

Dank je wel alvast voor je positieve reactie!

Om spam te vermijden is deze niet direct zichtbaar.

Heb je een klacht of suggestie?
Ook dan zullen we je zo goed mogelijk proberen te helpen. 
Neem hiervoor via mail of telefoon contact met ons op, of vul het Klachtenformulier in. 

Pier hettema zegt:
Via internet kwam ik op de site van BVC terecht; informatief en helder. Daarop volgde een erg prettig informatie gesprek met Marianne en besloot ik mijn cursus bij BVC te volgen.  De af en toe droge lesstof werd prettig uitgelegd door Martin. De online proefexamens geven een duidelijk beeld hoe je er voor staat.   Uit de persoonlijke benadering, belangstelling en begeleiding van Andre en Marianne blijkt dat het mensen zijn met passie voor hun vak en medemens!
martin wolff zegt:
het lesmateriaal was heel goed heb mijn getuigschrift goederen bij andere partij gekocht dit lesmateriaal was veel beter. Heb de module 1 en 2 ondernemersgetuigschrift bus gedaan d.m.v. thuisstudie. Twee avonden leren is wel te weinig maar wel geslaagd vooral door de oefen examenvragen. Dit was een goede leerervaring
Paul Schoenmaker zegt:
Afgelopen voorjaar het hele thuisstudiepakket beroepsgoederenvervoer aangeschaft. Afgelopen vrijdag het laatste examen gedaan. Tussen de bedrijven door gestudeerd. Wat vertraging opgelopen door grote drukte bij het CBR. Het lesmateriaal is bijzonder volledig, en hierdoor was ik steeds goed voorbereid op de examens. Een vraag per mail werd vlot en uitgebreid beantwoord. Andre en Marianne dank voor jullie goede zorgen!
Klaas Meinen zegt:
Nadat ik op internet gegoogeld had wie mij kon helpen om op korte termijn een ondernemersdiploma te halen kwam ik terecht bij bvc. Na wat contact gewoon ingestapt en binnen twee maanden tijd met behulp van klassikale lessen, veelal gegeven door Martin Vos, positief doorlopen en geslaagd! Ondanks dat ik er niet altijd evenveel tijd voor had en de droge stof me weinig energie gaf heb ik een super tijd gehad. Veel geleerd en op een goede manier discussies gevoerd met leuke mensen. Ik blijf hier een positieve herinnering aan houden! Andre, Marianne en Martin, zet dit zo voort en er zullen nog velen slagen! Bedankt
Philip docter zegt:

Na via via allemaal positieve verhalen gehoord te hebben, ben ik in contact gekomen met bvc om de opleiding te gaan volgen. Het contact verliep gelijk goed en ik werd duidelijk op weg geholpen. Ik ben de klassikale lessen gaan volgen. Dit was pittig maar ze helpen je goed door de vooral begrijpelijke en duidelijke leerstof heen, zodat je goed voorbereid op het examen bent. Lunch was top, en de koffie bij Martin lekker! Al met al heb ik de opleiding als leuk ervaren en ik heb er veel van geleerd! André Marianne en Martin bedankt! Ook ik ga de via-- via positieve verhalen Over jullie doorgeven!

Patrick de Zeeuw zegt:
Lesstof sluit aan op de examenvragen van CBR. Het was even pittig voor iemand die lange tijd niet meer op de schoolbank heeft gezeten. Martin en Andre zorgen ervoor dat op een leuke manier les wordt gegeven. Hoe droog de lesstof ook was door praktijkvoorbeelden aan te dragen wordt alles een stuk duidelijker. En inderdaad slagen zal je! Hoop geleerd, ook van de medecursisten en zeker omdat ik niet bekend ben in dit vakgebied. Bedankt Martin, Andre en Marianne.
Sander zegt:
Gisteren heb ik het laatste examen gehaald voor het ondernemersdiploma beroepsgoederenvervoer. Ik heb de lesstof door middel van thuisstudie eigen gemaakt. Met de duidelijke boeken -die qua inhoud en manier waarop de oefenopgaven waren opgesteld- perfect aansloten op de examens, was het heel goed te doen. Hartelijk dank voor alles!
Marco Kras zegt:
het is ondertussen enkele weken geleden dat ik geslaagd ben voor het ondernemers diploma maar het positieve gevoel is er niet minder om geworden. de positieve instelling en de fijne manier van communiceren en af en toe discussiëren om onderwerpen uit te diepen was zeer prettig en leerzaam. de tips en tricks om te slagen zeer belangrijk en waardevol en die maken dat je echt goed voorbereid naar een examen kan gaan. en ook de informatie over de resultaten van de mede cursisten waar toch een leuke band mee opgebouwd wordt is top. Andre Martin en Marianne dank jullie wel en ik zal jullie zeker aanraden wanneer mensen vragen om advies.
Petra de Groote zegt:
Dit is de opleider die je aan alle kanten begeleid en helpt. Alle modules voor personenvervoer en beroepsgoederenvervoer ( nog 1 te gaan) in één keer gehaald dankzij de assistentie en begeleiding van André. Duidelijke lesboeken en top oefenmateriaal. En de slogan klopt als een “bus”.....slagen zal je.... Nogmaals hartelijk dank André voor je snelle reacties op mijn vragen via de mail tijdens mijn thuisstudie!
Kees van 't Klooster zegt:
Ik heb de Module Busvervoer 1 en Module Busvervoer 2 zelf gedaan met de boeken en het studiemateriaal geleverd door BVC, alle boeken waren zeer duidelijk en zeer goed gericht op het examen, ook heb ik gebruik gemaakt van de oefenexamens online waar ik heel veel aan heb gehad. Inmiddels geslaagd voor beide onderdelen...
Getoond 1–10 van 2561234567...2526