Snel en Doeltreffend naar uw Ondernemersdiploma?

Met uw motivatie en onze ervaring gaat het lukken!

Gastenboek

Dank je wel alvast voor je positieve reactie!

Om spam te vermijden is deze niet direct zichtbaar.

Heb je een klacht of suggestie?
Ook dan zullen we je zo goed mogelijk proberen te helpen. 
Neem hiervoor via mail of telefoon contact met ons op, of vul het klachtformulier in. 

con gerards travel zegt:
Een dikke Chapeau voor BVC om mij na ruim 40 jaar het leren weer onder de knie te krijgen.Ik zag er behoorlijk tegenop maar door het enthousiasmeren van Martin, Andre en Marianne is het mij uitstekend bevallen. "SLAGEN ZAL JE" geldt dus voor iedereen!
Ans zegt:
Ik heb deze opleiding gevolgd als volledige thuisstudie. Goede cursusboeken en de vele oefenexamens hebben ervoor gezorgd dat ondanks een drukke baan en werkzaam in heel andere sector het heel goed te doen is. Ik ga jullie zeker aanbevelen!
Eric Bakker zegt:
Goede les methode en ook persoonlijke begeleiding waar dat nodig is. Het motto "slagen zul je" is hier zeker van toepassing Les locatie Almere bij Martin perfect geregeld Lunch in de middag buiten gewoon goed en voldoende Goede opleiding om het ondernemers diploma te halen..
Jessica vd Bunt zegt:
Ik heb deze opleiding via volledige thuisstudie gevolgd. Door de duidelijke uitleg/ goede leermethode door oefenvragen en voldoende oefenexamens is het mij gelukt! Het was leuk om te doen en goed te combineren met mijn fulltime baan/ huishouden en 2 kinderen. Ik heb altijd heel duidelijk en fijn contact gehad, kreeg snel antwoord. Kortom erg fijne en duidelijke leerstof en ondanks dat ik volledig thuisstudie deed, erg goed contact!
Beert Mensink zegt:
Mede door de goeie hulp, steun en motivatie ook geslaagd voor de Financieel Management. Nu alles binnen en diploma in ontvangst nemen. Heel erg bedankt anders had ik niet voor elkaar gekregen om alle onderdelen te behalen.
Martin Tol zegt:
Afgelopen 4 maanden heb ik 4 modules van beroepsgoederen vervoer thuis gedaan. Financieel en Calculatie klassikaal. Maar met het les Materiaal van BVC was het prima te doen. Heel veel goeie tips zodat je als je alles goed doorneemt,prima voorbereid bent voor je examens. Ik heb alles in 1 x keer gehaald met 5x een 9 en 1x een 8. Ik wil Andre & Marianne dan ook hartelijk bedanken voor t lesmateriaal en de snelle service. En Martin voor de lessen klassikaal. Ze waren top! Met vriendelijke groeten: Martin Tol
Rick Groot zegt:
Het was een prima verzorgde cursus op de locatie in Almere. Met de goede uitleg van Martin, catering en koffie was er goed doorheen te komen. André en Marrianne, bedankt voor de support via de mail.
Damtours events zegt:

Dank voor jullie inzet wederom ,nu binnen 2 weken ook met goed gevolg het beroepsgoederenvervoer behaald nadat de bus eerder behaald was:) ook de inzet van Martin Vos die als leraar op locatie Almere zich met veel passie inzet, geen vraag teveel, volop humor en deskundigheid aanwezig. Dank jullie als team, Ga zo verder. Jullie zijn allemaal welkom als we de partybus ala www.beerbus.nl van Damtours op de wegzetten voor een leuke rit door onze stad Amsterdam.

Willem Keesom zegt:
Onlangs de thuis studie voor het vakbekwaamheid diploma goederen vervoer afgerond. Speciaal voor thuis studie is het een heel goed les pakket, sluit goed aan op de examens.
iwan loermans zegt:
Afgelopen jaren heb ik de thuisstudie voor de vakbekwaamheid voor beroepsgoederenvervoer gedaan. Het lespakket is super, naslagwerken en handige oefenexamens. studeren wanneer je wilt en zelf kiezen bij het CBR in data en locaties om de examens te doen. ik ben voor elke module in een keer geslaagd met goede cijfers.gemiddeld 8.3 Kan niet anders zeggen dat ze bij BVC goede service en materiaal leveren.. fantastisch.. Bedankt André en Marianne,
Getoond 1–10 van 2351234567...2324