Gastenboek

Dank je wel alvast voor je positieve reactie!

Om spam te vermijden is deze niet direct zichtbaar.

Heb je een klacht of suggestie?
Ook dan zullen we je zo goed mogelijk proberen te helpen. 
Neem hiervoor via mail of telefoon contact met ons op, of vul het Klachtenformulier in. 

Mike Moll zegt:
Ik heb via BVC mijn BGV behaald door klassikale zaterdag studie. De lessen gegeven door Martin Vos heb ik als heel leerzaam en fijn ervaren, het was een fijne ervaring. Ik zou bvc aan iedereen aanraden.
monica de vries zegt:
vandaag heb ik het laatste examen gehaald voor het ondernemersdiploma beroepsgoederenvervoer. Ik heb de lesstof door middel van thuisstudie en online toetsen gemaakt. Met de duidelijke boeken en naslagwerken en de manier waarop de oefenopgaven waren opgesteld perfect aansloten op de examens, was het heel goed te doen. wil hierbij ook andre en marianne hartelijk bedanken hun hulp ook corinne bedankt.
John van der Velden zegt:

Via BVC het diploma BGV mogen halen. Ik heb gekozen voor een klassikale opleiding voor alle module, hoofdreden daarvoor in mijn situatie was de “verplichting” om het te volgen en niet een operationeel “excuus” te hebben om er die dag niks aan te doen. Dat i.c.m. met direct een aansluitende examendatum was voor mij de perfecte manier om dit te halen. Lesmateriaal prima in orde en zeer actueel, meer dan voldoende vragen zowel in het boek als online om je voor te bereiden op het examen. De klassikale opleiding had verder als voordeel dat je met een groep mensen zit met dezelfde ambitie, en ook van elkaar dus weer dingen kan leren wat interessante discussie kan opleveren. Uitleg van de lesstof was goed en duidelijk, handige “ezelsbruggetjes” die het zeker makkelijker hebben gemaakt en maken om zaken goed toe te passen. De locatie in Almere waar de opleiding wordt gegeven is goed bereikbaar, voldoende parkeermogelijkheden en ook koffie, koek en lunch was allemaal prima in orde. Kortom ik kan BVC aanraden aan iedereen die zijn of haar diploma BGV of bus wil gaan halen.

Saadet zegt:

Dankzij het oefenportal en lesmateriaal ben ik voor alle examens voor vakbekwaamheidsdiploma in 1x geslaagd. Als je je examens wilt halen twijfel geen seconde. Lesmateriaal van BVC sluit perfect aan op de examens van het CBR. André; jij stond ook altijd voor mij klaar met mijn vragen en doet ook alles om te helpen slagen. Duidelijke uitleg en altijd snelle terugkoppeling. Nogmaals bedankt voor alles. Jullie zijn zeker goed in wat jullie doen!!!

Niels Collou zegt:
Mijn vakbekwaamheid beroepsgoederenvervoer heb ik in thuisstudie gedaan. Het lesmateriaal was duidelijk en compleet gedocumenteerd door B.V.C. Ter voorbereiding op het examen ontving ik nog extra oefenmateriaal en actuele wijzigingen in de stof. Uitstekend geregeld en mede hierdoor met vlag en wimpel geslaagd!
Jan Plat zegt:
Voor iemand die helemaal niet thuis is in transport, heb ik het behalen van het ondernemersdiploma beroepsgoederenvervoer volledig aan Andre, Marianne en Martin te danken! Dankzij het lesmateriaal dat perfect aansluit op de examens van het CBR, de duidelijke uitleg & geduld van Martin en de lekkere lunch en koffie, was het voor mij mogelijk om alle benodigde kennis op te doen. Ik heb er veel nieuwe kennis opgedaan dat ik zeker zal meenemen in mijn toekomstige werkzaamheden! Dank jullie wel.
Pier hettema zegt:
Via internet kwam ik op de site van BVC terecht; informatief en helder. Daarop volgde een erg prettig informatie gesprek met Marianne en besloot ik mijn cursus bij BVC te volgen.  De af en toe droge lesstof werd prettig uitgelegd door Martin. De online proefexamens geven een duidelijk beeld hoe je er voor staat.   Uit de persoonlijke benadering, belangstelling en begeleiding van Andre en Marianne blijkt dat het mensen zijn met passie voor hun vak en medemens!
martin wolff zegt:
het lesmateriaal was heel goed heb mijn getuigschrift goederen bij andere partij gekocht dit lesmateriaal was veel beter. Heb de module 1 en 2 ondernemersgetuigschrift bus gedaan d.m.v. thuisstudie. Twee avonden leren is wel te weinig maar wel geslaagd vooral door de oefen examenvragen. Dit was een goede leerervaring
Paul Schoenmaker zegt:
Afgelopen voorjaar het hele thuisstudiepakket beroepsgoederenvervoer aangeschaft. Afgelopen vrijdag het laatste examen gedaan. Tussen de bedrijven door gestudeerd. Wat vertraging opgelopen door grote drukte bij het CBR. Het lesmateriaal is bijzonder volledig, en hierdoor was ik steeds goed voorbereid op de examens. Een vraag per mail werd vlot en uitgebreid beantwoord. Andre en Marianne dank voor jullie goede zorgen!
Klaas Meinen zegt:
Nadat ik op internet gegoogeld had wie mij kon helpen om op korte termijn een ondernemersdiploma te halen kwam ik terecht bij bvc. Na wat contact gewoon ingestapt en binnen twee maanden tijd met behulp van klassikale lessen, veelal gegeven door Martin Vos, positief doorlopen en geslaagd! Ondanks dat ik er niet altijd evenveel tijd voor had en de droge stof me weinig energie gaf heb ik een super tijd gehad. Veel geleerd en op een goede manier discussies gevoerd met leuke mensen. Ik blijf hier een positieve herinnering aan houden! Andre, Marianne en Martin, zet dit zo voort en er zullen nog velen slagen! Bedankt
Getoond 1–10 van 2621234567...2627