Snel en Doeltreffend naar uw Ondernemersdiploma?

Met uw motivatie en onze ervaring gaat het lukken!

Gastenboek

Dank je wel alvast voor je positieve reactie!

Om spam te vermijden is deze niet direct zichtbaar.

Heb je een klacht of suggestie?
Ook dan zullen we je zo goed mogelijk proberen te helpen. 
Neem hiervoor via mail of telefoon contact met ons op, of vul het klachtformulier in. 

Joeri van Halst zegt:
Beste André en Marianne, Hartelijk bedankt voor alle support en persoonlijke aandacht! Door de goede lesmethode binnen 9 maanden het ondernemersdiploma gehaald, alle modules in een keer. Goede oefenexamens ter voorbereiding van de examens. Hierom zal ik het beroepsvervoer college aan iedereen aanbevelen. Dank jullie wel!
Teus Kuiper zegt:
Beste André en Marianne en Martin. Hartelijk dank voor de goede lesstof en vooral voor de duidelijke uitleg van Martin. Voor alles in één keer geslaagd.Een aanrader voor iedereen die zijn ondernemersdiploma wil halen. Groet Teus Kuiper
Petra de Groote zegt:
Beste André, dankzij jouw geweldige begeleiding en het duidelijke en up to date lesmateriaal, heb ik alle modules in één keer kunnen halen. Bij vragen via de mail, kreeg ik meteen een antwoord, zodat ik verder kon. Ik ben daarom met veel plezier bezig geweest met deze opleiding, naast mijn best wel drukke baan en gezinsleven. Ik raad iedereen aan, die van plan is om deze opleiding te doen om te kiezen voor jullie want jullie motto is terecht....” want slagen zul je!” Nogmaals dank!!!
Temi Grigorjan zegt:
Top school!goede docenten en leerzame lesmateriaal!!!zeker een aanrader!!! Dank jullie wel !
Rik zegt:
Beste andre marianne en martin. De manier van lesgeven en ondersteuning is gewoon geweldig! 5 examens netjes in 1keer gehaald. Alleen financieel management. Was even een klein probleem. De geweldige hulp die ik van andre heb gekregen is gewoonweg fantastisch te noemen! Zoiets zal ik nooit meer vergeten. En z'n geweldige feedback en betrokkenheid maak je zelden meer mee tegenwoordig!
Jelmer zegt:
Dankzij de duidelijke, interessante opzet van de lesstof voor thuisstudie die door het BVC is opgesteld heb ik de modules allemaal met goed gevolg in één keer af kunnen ronden. Bij vragen vaak dezelfde dag nog reactie gekregen (zelfs ‘s avonds!). Al met al perfecte service, prima voor elkaar!
Gertjan Benschop zegt:
Bij deze dank aan BVC , heb in 15 maand thuisstudie alles gehaald naast m'n drukke werk ! Eerst een pakket van een collega opleider in huis gehad maar na het zien van het materiaal van BVC direct geretourneerd ; wat een verademing als je deze boeken opslaat , je krijgt er ineens zin in zo duidelijk is alles verwoord ! Compliment voor BVC , duidelijk uitnodigend lesmateriaal , super voorbereiding met hun oefenexamens en als je een keer iets wil vragen heb je direct iemand aan de telefoon . Of een dag voor je vakantie nog even snel een vers boekenpakket bij hun ophalen , allemaal mogelijk ! Een aanrader deze opleider ! Zelfs cum laude geslaagd , Bedankt
Waleed Khadhir zegt:
Thanks Andre,Marianne and Martin for your support and advices.. It is not for nothing that BVC has such an High and good reputaion. By BVC with My Not very good Nederland taal,following a 2 days from 4 in the modul F with Martin ,getting a much better understanding of the subject ,and with the support of Andre ,staying behind his computer till 10 oclock evening ,answering our questions,the night before our exam, i did pass my last exam. Thanks again for the unforgetable Andre,Marianne and Martin. You are the best.
Henriët Mulder zegt:
Beste André, Marianne en Martin, Dank zij jullie heb ik in binnen 2 maanden alle modules gehaald! Echt een ster in leren ben ik nooit geweest maar door het toegankelijke lesmateriaal en de manier van les geven is het toch gelukt. En ook nog mooie cijfers gehaald. Ik heb les gehad van Martin, een betrokken leraar, die er echt voor gaat om iedereen te laten slagen. SUPER!! Ik raad iedereen aan de cursus bij BVC te doen!
Chris Weerdenburg zegt:
luitjes allemaal bedankt, met veel begrip,geduld en plezier heb ik bij jullie de cursus beroepsgoederen vervoer mogen volgen. bij iedere vraag kreeg ik snel een antwoord, bij iedere twijfel een schouderklop en positief antwoord. De week cursussen met veel plezier gevolgd en op slinkse manieren de ezelsbruggetjes geleerd, helemaal Top! jullie hebben mij op 57 jarige leeftijd mij nog een gevoel gegeven van jeugd puber en ik ben als een waardige leerling met diploma bij jullie de deur uitgelopen. ik dank jullie voor de fijne periode, en mocht er nog een cursus in het verschiet zitten wordt hij zeker bij jullie gevolgd.
Getoond 1–10 van 1961234567...1920