Het BeroepsVervoerCollege is per 1 januari 2023 overgenomen!

27 Januari, 2023 11:09

Het BeroepsVervoerCollege (BVC) is ruim 15 jaar geleden opgericht door André en Marianne van der Luit.

Als rasechte professionals wisten zij BVC uit te bouwen tot een opleidingsinstituut dat staat voor kwaliteit en vakkennis in de transportsector!
Sinds medio 2006 kunnen vele honderden Nederlandse ondernemers in het goederen- en busvervoer hun beroep uitoefenen dankzij de vakkundige opleidingen die zij ontwikkelden en verzorgden voor de verplichte ondernemers examens voor de NIWO en KIWA transportvergunningen.

Inmiddels hebben André en Marianne de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Toen die in zicht kwam zijn ze gaan zoeken naar een opvolger die net als zij ook gaat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en maatwerk.
Iemand die de bekende BVC slogan "Slagen zal je!" volledig onderschrijft. Die hebben ze gevonden in ondernemer Henk Kroon, welke ook in de wereld van opleiden en examineren zijn sporen heeft verdiend.
Het “kloppend hart” van BVC is Corien Oostrom geworden. Ook zij heeft jarenlange ervaring in het opleiden van mensen. Mensen verder helpen zit haar in het bloed en ze gaat hiervoor geen uitdaging uit de weg.

Wat gelukkig niet veranderd is dat topdocent Martin Vos als vanouds de klassikale lessen blijft verzorgen op de vertrouwde locatie in Almere-Haven.

Iedereen is blij dat deze match gemaakt is! Henk en Corien zijn dankbaar en trots dat zij het stokje van André en Marianne mogen overnemen. Ze hebben een naam hoog te houden en zullen dat met bezieling doen. Voor André en Marianne betekent dit dat zij met vertrouwen van hun welverdiende rust kunnen gaan genieten.

In de wetenschap dat anderen nu dagelijks verder gaan met hun missie: Mensen letterlijk op weg helpen als transport ondernemer / eigen rijder. Met maar één boodschap: Slagen zal je!

Met beste groet,
Marianne en André

< Maak Optimaal Gebruik van het Pitstop Budget bij Beroepsvervoerscollege: Investeer in Transport- en Logistieke Opleidingen CBR Oefenexamens NIWO via BVC Online >