Maak Optimaal Gebruik van het Pitstop Budget bij Beroepsvervoerscollege: Investeer in Transport- en Logistieke Opleidingen

28 Juni, 2023 12:33

Introductie:

Als werkgever of werknemer bij Beroepsvervoerscollege begrijp je het belang van voortdurende professionele ontwikkeling in de transport- en logistieke branche. En hier is goed nieuws! Met het Pitstop Budget krijg je de mogelijkheid om financiële ondersteuning te ontvangen voor transport- en logistieke opleidingen die jouw carrière een boost geven. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het Pitstop Budget en hoe je erbij Beroepsvervoerscollege van kunt profiteren.

 

Wat is het Pitstop Budget?

Het Pitstop Budget is een subsidieprogramma dat wordt aangeboden door SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de transport- en logistieke sector. Het doel van dit programma is om werknemers en werkgevers te stimuleren te investeren in opleiding en ontwikkeling binnen de branche. Met het Pitstop Budget kunnen werknemers aanspraak maken op een subsidie van maximaal € 3000,00 per jaar voor hun transport- en logistieke opleidingskosten.

 

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor het Pitstop Budget, moeten zowel werkgevers als werknemers afdracht doen aan SOOB. Als werkgever bij Beroepsvervoerscollege kun je namens jouw werknemers de subsidie aanvragen bij SOOB. Als de werkgever hier geen gebruik van wil maken, hebben werknemers de mogelijkheid om zelf een aanvraag in te dienen bij STL, het Sectorinstituut Transport en Logistiek. STL zal vervolgens een coach toewijzen aan de werknemer, die zal beoordelen of de subsidie wordt toegekend.

 

Welke opleidingen komen in aanmerking?

Het goede nieuws is dat vrijwel alle transport- en logistieke opleidingen en cursussen bij Beroepsvervoerscollege in aanmerking komen voor het Pitstop Budget. Of je nu geïnteresseerd bent in het behalen van een vrachtwagenrijbewijs, een opleiding tot logistiek manager wilt volgen, of je wilt specialiseren in douanezaken, het Pitstop Budget biedt financiële ondersteuning om jouw opleidingsdoelen te verwezenlijken. Alle opleidingen van het BeroepsVervoerCollege vallen onder het Pitstop Budget!

 

Hoe kun je het Pitstop Budget aanvragen?

Het aanvragen van het Pitstop Budget is eenvoudig. Als werkgever bij Beroepsvervoerscollege kun je contact opnemen met SOOB om namens jouw werknemers de subsidie aan te vragen. Werknemers kunnen rechtstreeks contact opnemen met STL om een aanvraag in te dienen. Beide instanties zullen je voorzien van de nodige informatie en begeleiding om het aanvraagproces soepel te laten verlopen. Aarzel niet langer en ontdek hoe het Pitstop Budget bij Beroepsvervoerscollege jou kan helpen om je carrière in de dynamische transport- en logistieke sector naar nieuwe hoogten te brengen.

 

Conclusie:

Het Pitstop Budget biedt een fantastische kans voor werknemers en werkgevers bij Beroepsvervoerscollege om te investeren in opleiding en ontwikkeling. Met financiële ondersteuning tot € 3000,00 per jaar kunnen werknemers hun professionele vaardigheden verbeteren en hun carrièreperspectieven vergroten. Neem vandaag nog contact op met SOOB of STL en ontdek hoe het Pitstop Budget jou kan helpen om je ambities waar te maken in de dynamische wereld van transport en logistiek bij Beroepsvervoerscollege

< Parttime Administratief Medewerk(st)er: Het BeroepsVervoerCollege is per 1 januari 2023 overgenomen! >